FC Twente.nl Nieuws

Laden...

Poll

Wat wordt het dit seizoen? Met wie kunnen we ons vergelijken?


Bekijk resultaten


VK Tweets

Kampioenen!

Zo op het eerste gezicht was het niet zo’n florissant seizoen voor FC Twente. De prestaties van ons eerste elftal waren de laatste maanden verre van wat we ons er allemaal van hadden voorgesteld. Toch was het niet allemaal kommer en kwel. Ons beloftenelftal, de jongens die het over een paar jaar moeten gaan doen, leverden namelijk wel een hele goede prestatie: Nog voor het seizoen ten einde was, kon het landskampioenschap al gevierd worden! Daar waar in de media vaak lovende woorden worden geuit over de jeugdopleidng van bijvoorbeeld Ajax en Feyenoord, zijn het toch echt onze beloften die heer en meester waren!

Daar mogen we trots op zijn! Daar zijn we trots op! Vandaar dat het bestuur van de Vriendenkring voor alle spelers en de technische staf een mooie trofee heeft laten maken. Vanavond was de laatste wedstrijd van het seizoen van onze beloften en geheel in stijl werd Heerenveen met 4-1 eenvoudig aan de kant geschoven.

 

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. En die jeugd verdient een mooi aandenken aan dit schitterende seizoen! Wij zijn als oudste supportersvereniging supertrots op onze jeugd! Het was een feest om ze in het zonnetje te mogen zetten!

 

Op de foto aanvoerder Quincy Promes met zijn Vriendenkring-bokaal!

 

Quincy Promes


 

cforms contact form by delicious:days

Laat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren op berichten.