Vrienden van de Vriendenkring,   

De KNVB heeft er ook dit seizoen weer voor gezorgd dat we met Pasen vrij zijn van afspraken met de familie. Was het vorig seizoen nog een thuiswedstrijd tegen sc Cambuur, dit jaar is het de Twentse derby die op het programma staat. Een beter excuus om even weg van de familie, of misschien wel met de familie, op pad te gaan is er bijna niet. Vorig seizoen moesten we het nog zonder de duels tegen de buurman doen, maar gelukkig staan de onderlinge duels weer gewoon op de kalender.In oktober werd in Almelo een 0-2 voorsprong uit handen gegeven en moest FC Twente genoegen nemen met slechts een gelijkspel. Zaak dus om dat in Enschede eens goed recht te zetten. Iets om tijdens het eieren zoeken zondagochtend al naar uit te kijken.Wij zien u graag rondom de wedstrijd in ons Hatrans Home.

Iedereen een fijn (voetbal) paasweekend gewenst.  
Het Bestuur.

PS: Nieuwe leden die zich op of na 1 april 2024 aanmelden zijn automatisch lid voor het seizoen 2024 -2025. U betaalt dan voor het nieuwe seizoen geen contributie.

De puzzel van Oosting in aanloop naar de Twentse derby FC Twente - Heracles

DJ Erwin te gast na FC Twente – Heracles Almelo

Na afloop van het duel verwelkomen wij DJ Erwin in ons Hatrans Home. Van Dancing Bruins tot de Crazy Horse in Hardenberg DJ Erwin maakt er overal een onvergetelijk feest van. Door zijn fijne microfoonstem neemt DJ Erwin je mee in de muzikale wereld. Of het nu gaat om de golden oldies, de 90’s, muziek van nu of de feeststampers, door de ruim 15 jaar ervaring is DJ Erwin er om overal een feest van te maken! DJ Erwin is de all-round DJ voor bruiloften, tentfeesten of bedrijfsfeesten. De aanwezigheid van DJ Erwin is mogelijk gemaakt door Hatrans Logistics Oldenzaal.


Samen uitwedstrijden kijken bij De Vriendenkring

Omdat de vraag naar kaarten veel groter is dan het aanbod, gaan we als proef en service naar onze leden ons Hatrans Home bij uitwedstrijden open stellen om samen naar FC Twente te kijken.


Uitwedstrijden bezoeken, met de Vriendenkring Express

De Vriendenkring Express rijdt naar (bijna) elke uitwedstrijd van FC Twente! Als supportersvereniging steunen wij FC Twente ook tijdens uitwedstrijden en bieden onze leden busvervoer aan incl.  toegangskaart & hapjes in de bus en de welbekende gehaktbal. Diverse consumpties zijn in de bus verkrijgbaar! (Cola, Fanta, Spa blauw, Grolsch en diverse mix drankjes).  


Ajax – FC Twente

BINNENKORT !!!!!  In de verkoop Ajax – FC Twente

(ook live te zien in het Vriendenkring FC Twente Home voor de thuisblijvers of misgrijpers).

Via onze website en de social media blijft u op de hoogte van de aankomende voorverkoop momenten.

Meer Nieuws

Meer Nieuws