Uitwedstrijden Vriendenkring
Express bussen 2023/24

De Vriendenkring Express rijdt met 2 bussen naar (bijna) elke uitwedstrijd van FC Twente! Als supportersvereniging steunen wij FC Twente ook tijdens uitwedstrijden en bieden onze leden busvervoer aan incl. toegangskaart en de welbekende gehaktbal (ondervoorbehoud). Diverse consumpties zijn in de bus verkrijgbaar! (Cola, Fanta, Spa blauw, Grolsch en diverse mix drankjes) eigen drank meenemen is niet toegestaan. 

Zondag 19 mei 2024 14:30 uur

Verkoop 03 mei 2024 │ 20:00 uur

Regels VK-Express

Ga je met ons mee naar een uitwedstrijd met de VK-Express dan gelden de volgende regels:

  • Het is verboden om eigen drank mee te nemen in de bus, als je wat mist horen we dat graag en kunnen we kijken of we dat kunnen gaan aanbieden.
  • Het is verboden om te roken in de bus, ook E-sigaretten/vape zijn verboden.
  • De doeken van de VK die door ons aan de ramen worden bevestigd blijven hangen. 
  • Vernielingen aan en vies maken van de bus worden doorberekend aan de veroorzaker. (laat o.a. de plafonds en ramen met rust, de schoonmaak en reparatie kosten moeten wij als VKBB zelf betalen!!)
  • Als je wel mee gaat dan is het omwissel E ticket op uw eigen naam met uw persoonlijke jaarkaart/clubkaart nummer  en uw VK lidmaatschap nr. besteld. Als dit E Ticket niet overeenkomt bij afhalen van uw bus nummer wordt u geweigerd de digitale ledenpas is naam gebonden en meerdere kaarten op één naam bestellen is niet mogelijk.

    (Dus ook niet op bijv. uw moeder, broer, zus enz. naam) Iedere supporter dient zelf het omwisselbiljet te downloaden via Officiële Ticketshop FC Twente. Dit kan, na het inloggen, onder ‘Mijn tickets’. We raden aan om het omwisselbiljet uitgeprint mee te nemen. Het omwisselbiljet wordt gecontroleerd in combinatie met een geldig identiteitsbewijs.
    https://kaartverkoop.fctwente.nl/dashboard
  • Mocht je je niet aan bovenstaande regels houden wordt je bij constatering de volgende wedstrijd geweigerd om  mee te gaan, wij proberen er iedere wedstrijd een gezellig uitje van te maken met de hapjes tijdens de rit en op de terugweg een broodje warme bal met diverse sausen en willen dit graag zo voortzetten.

Dit kan alleen als we met zijn allen bovenstaande regels in acht nemen, we zijn geen kleuterklas maar een familie vereniging en anders moet je de uitwedstrijden ergens anders boeken. FC Twente laat zelf ook een bus rijden !! We hopen op jullie aller medewerking, VK Express begeleiders en VK Bestuur