Lidmaatschap

 • Lidmaatschap (18 t/m 64 jaar)
  30,00 per seizoen.
 • Junior lidmaatschap (t/m 17 jaar)
  17,50 per seizoen.
 • Senior lidmaatschap (vanaf 65 jaar)
  17,50 per seizoen.
 • Gezinslidmaatschap
  (maximaal 4 personen, waarvan maximaal 2 volwassenen)
  45,00 per seizoen.
 • Lid op of na 1 april 2024 Indien u zich aanmeldt voor een nieuw lidmaatschap op of na 1 april 2024 dan bent u automatisch lid voor het seizoen 2024 / 2025. U betaalt in juli 2024 niet opnieuw contributie

Lid worden van de Vriendenkring?

Dat kan! Bekijk hier de verschillende lidmaatschappen die wij hebben en wordt direct lid van de grootste supportersvereniging van FC Twente!

Met jouw lidmaatschap ondersteun je FC Twente, maar krijg je ook allerlei voordelen als een gezellige supportersavond en andere activiteiten, alsmede toegang tot ons Hatrans-home op wedstrijddagen.

Het inschrijfformulier is een product van ClubCollect, de organisatie die ons sinds december 2019 ondersteunt bij onze (digitale) ledenadministratie.

Als peildatum voor de leeftijden geldt 1 juli van het betreffende verenigingsjaar (ieder seizoen loopt van 1 juli t/m 30 juni).

Digitale ledenpas

Binnen de vriendenkring maken we gebruik van de diensten van Digipas.app voor het verstrekken van digitale ledenpassen en digitale introduceepassen. Voor meer informatie en/of vragen over Digipas.app kun je terecht op hun website: www.digipas.app.