Lidmaatschap

Hoe wijzig ik mijn adres?

Via ons facturatiesysteem ClubCollect kun je zelf eenvoudig wijzigingen aanbrengen in je persoonlijke gegevens, waaronder het adres. Ga naar je betaalverzoek in de mail en wijzig daar de benodigde aanpassingen. Mocht je deze mail niet meer hebben, stuur dan een mail naar [email protected], wij passen de gegevens dan aan in onze ledenadministratie.

Lid worden en wonend in het buitenland?

Ja, het is zeker mogelijk om lid te worden van FC Twente, zelfs als je in het buitenland woont. Neem contact met ons op via [email protected] voor meer informatie over de inschrijvingsprocedure en eventuele aanpassingen in contributie of verzending van materialen.

Hoe wijzig ik mijn lidmaatschap?

Voor het wijzigen van je lidmaatschap, bijvoorbeeld van een individueel lidmaatschap naar een gezinslidmaatschap, neem je contact op met onze ledenadministratie via [email protected]. Zij zullen je begeleiden bij het proces en eventuele vragen beantwoorden.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

Het opzeggen van je lidmaatschap kan schriftelijk of per e-mail worden ingediend bij onze ledenadministratie via [email protected]. Vermeld hierbij duidelijk je naam, lidmaatschapsnummer en de reden van opzegging. Zorg ervoor dat je opzegging tijdig wordt ontvangen, conform de opzegtermijn zoals vermeld in onze statuten.

Wanneer ontvang ik mijn digitale ledenpas?

De digitale ledenpassen worden zo snel mogelijk verstuurd na het aanmelden. Wanneer je een introducee hebt aangemeld ontvang je deze direct na betaling.

Club home

Mag iedereen het club home betreden?

Het Hatrans Home is exclusief voor leden van De Vriendenkring en is de toegang hiertoe is strikt persoonlijk. Dit houdt in dat mensen die geen lid zijn van onze supportersvereniging niet naar binnen kunnen. Het is mogelijk tegen betaling een introduceepas aan te vragen. Dat kan via de link op onze website.

Mag ik ook een vriend mee nemen naar het club home?

Een ‘introducee’ mag mee op vertonen van de introducee pas. Deze geeft 48uur toegang tot het Hatrans Home van de Vriendenkring. Een introducee pas kost 5,- Aanmelden introducee

Contact

Heb je geen antwoord kunnen vinden op jouw vraag?
Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier.