Vrienden van de Vriendenkring,

Een vol uitvak, een gezellig druk Hatrans Home. Alle ingrediënten waren aanwezig om er afgelopen wedstrijd tegen Ajax een heel mooie middag van te maken. Helaas pakte het resultaat niet in ons voordeel uit. Omdat AZ dat weekend wel wist te winnen, kropen de Alkmaarders drie punten dichterbij.

Met nog vier speelrondes te gaan is de spanning hierdoor maximaal. Omdat FC Twente onder andere nog uit naar AZ moet, is het in elk geval zaak de twee resterende thuiswedstrijden winnend af te sluiten. Om te beginnen woensdagavond wanneer promovendus Almere City op bezoek komt in Enschede.

Gezien het vroege aanvangstijdstip van 18.45 uur, begint de WoeMiBo in ons Hatrans Home ook vroeg: vanaf 16:45 uur bent u welkom. Na afloop gaan we, zoals altijd, nog twee uurtjes door. Wij zien u graag rondom de wedstrijd met Almere in ons home.

Iedereen een fijn (voetbal) week gewenst.
Het Bestuur.


De Vriendenkring bezorgt Matthijs zijn FC Twente shirt terug

Matthijs Brinks is een Amsterdamse Tukker en FC Twente fan. Zijn vader Marcel is geboren Enschedeër en is reeds lang geleden uit Enschede vertrokken. Hij is het levende bewijs dat je een Tukker wel uit Enschede kunt halen, maar Enschede nooit uit een Tukker. Marcel is inmiddels 63 jaar en nog altijd trouw FC Twente fan.
Hij heeft het grote geluk dat het FC Twente-DNA is overgegaan op zijn zoon Matthijs. Matthijs droeg regelmatig zijn favoriete shirt van FC Twente in het Amsterdamse openbare leven. Dat heeft hem nooit problemen opgeleverd totdat……… .
Matthijs een dag na de thuiswedstrijd tegen Hammerby een aantal beschonken Zweedse fans in Amsterdam tegen het lijf liep. Hun oog viel direct op de jongen met het FC Twente shirt en onder dreiging van geweld dwongen ze Matthijs zijn shirt in te leveren. Uiteraard had Matthijs in zijn eentje geen enkele keus en hem restte niets anders dan zijn shirt in te leveren. Zijn verdriet was groot.

De Vriendenkring kreeg een mail van zijn vader en we hebben direct actie ondernomen. Door tussenkomst van de Vriendenkring hebben we een shirt weten te verkrijgen met zijn naam en rugnummer 6: Het rugnummer van zijn favoriete speler Wout Brama.

We hebben Wout gevraagd om dit shirt voor Matthijs te signeren en dat was uiteraard geen probleem. We hebben dit shirt rondom de wedstrijd tegen Ajax op 14 april aan hem overhandigd.
We hebben hier een groot fan in Amsterdam heel erg blij gemaakt. Zo zie je maar dat zelfs in Amsterdam voor Matthijs geldt:

YOU’LL NEVER WALK ALONE!!!


DJ Sem te gast na FC Twente – Almere City

Na afloop van het duel met Almere City is DJ Sem te gast in ons Hatrans Home. ​

De uit Goor afkomstige Twente supporter is al zes jaar als DJ actief en inmiddels een bekend gezicht geworden in de regio. Met vorig jaar maar liefst 120 boekingen zullen de meeste bezoekers van het Hatrans Home Sem vast eerder zijn tegengekomen.

Een jonge DJ, met veel talent, zó valt Sem het beste te omschrijven. De aanwezigheid van DJ Sem is mogelijk gemaakt door Hatrans Logistics Oldenzaal.


Uitwedstrijden, met de Vriendenkring Express

De Vriendenkring Express rijdt naar (bijna) elke uitwedstrijd van FC Twente! Als supportersvereniging steunen wij FC Twente ook tijdens uitwedstrijden en bieden onze leden busvervoer aan incl. toegangskaart & hapjes in de bus en de welbekende gehaktbal. Diverse consumpties zijn in de bus verkrijgbaar! (Cola, Fanta, Spa blauw, Grolsch en diverse mix drankjes).

Momenteel zijn er geen kaarten voor uitwedstrijden in de verkoop. Via onze website en de social media blijft u op de hoogte van de aankomende voorverkoop momenten.

Meer Nieuws

Meer Nieuws