Vrienden van de Vriendenkring,

Afgelopen thuiswedstrijd tegen FC Utrecht eindigde in een teleurstelling. Zowel het resultaat als het vertoonde spel viel tegen in vergelijking met de wedstrijden van de afgelopen periode. Het zijn van die wedstrijden die er in een seizoen altijd wel tussen zitten.
Dit weekend vormt het duel met Go Ahead Eagles een nieuwe kans. Opnieuw een wedstrijd met grote belangen. Want aanhaken bij nummer twee Feyenoord is de wens, maar de nummers vier (AZ) en vijf (Ajax) voorblijven is net zo belangrijk.  En juist zij spelen dit weekend tegen elkaar. Kortom een mooie Overijsselse derby met belangen voor beide ploegen, een wedstrijd om naar uit te kijken. Wij zien u graag rondom de wedstrijd in ons Hatrans Home.

Iedereen een fijn (voetbal) weekend gewenst.  

Het Bestuur.

DJ SEM te gast na FC Twente – GO AHEAD EAGLES

Na afloop van het duel met Go Ahead Eagles is DJ Sem te gast in ons Hatrans Home. ​De uit Goor afkomstige Twente supporter is al zes jaar als DJ actief en inmiddels een bekend gezicht geworden in de regio. Met vorig jaar maar liefst 120 boekingen zullen de meeste bezoekers van het Hatrans Home Sem vast eerder zijn tegengekomen. Een jonge DJ, met veel talent, zó valt Sem het beste te omschrijven. De aanwezigheid van DJ Sem is mogelijk gemaakt door Hatrans Logistics Oldenzaal

Uitwedstrijden bezoeken met de Vriendenkring Express

De Vriendenkring Express rijdt naar (bijna) elke uitwedstrijd van FC Twente! Als supportersvereniging steunen wij FC Twente ook tijdens uitwedstrijden en bieden onze leden busvervoer aan incl.  toegangskaart & hapjes in de bus en de welbekende gehaktbal. Diverse consumpties zijn in de bus verkrijgbaar! (Cola, Fanta, Spa blauw, Grolsch en diverse mix drankjes).  

Momenteel zijn er geen kaarten voor uitwedstrijden in de verkoop. Via onze website en de social media blijft u op de hoogte van de aankomende voorverkoop momenten.

SAMEN FC TWENTE KIJKEN BIJ DE VRIENDENKRING

Omdat de vraag naar kaarten veel groter is dan het aanbod, gaan we als proef en service naar onze leden ons Hatrans Home bij uitwedstrijden open stellen om samen naar FC Twente te kijken.

JASSEN EN KAPSTOKKEN IN HET HOME

Terwijl het buiten nog best koud is, is het in ons Hatrans Home lekker warm. Het gevolg is dat mensen de jas uittrekken en er her en der stapels jassen komen te liggen. Net als thuis zien we ook in ons Home de jassen graag aan de kapstok. De belangrijkste reden hiervoor is dat een stapel jassen een gevaar vormt voor de brandveiligheid.
Om deze reden zijn er kapstokrekken geplaatst. U vindt deze zowel bij de ingang (links) als bij de mindervaliden ingang (links in de achterzaal). Ons verzoek is dat u, wanneer u uw jas uitdoet u deze aan een van de beide kapstokken hangt.

Meer Nieuws

Meer Nieuws