Vrienden van de Vriendenkring,

De ontknoping van de strijd om de derde plaats is alsnog in volle gang. Vorige week was de eerste kans op de beslissing, maar die is minimaal tot aanstaande zondag uitgesteld. Naast het duel in onze Veste zullen alle ogen gericht zijn op Deventer, waar AZ in actie komt tegen Go Ahead Eagles. Mocht AZ minimaal hetzelfde resultaat halen, zal het definitieve resultaat van de strijd om de derde plek nòg een week langer op zich laten wachten….

Hopelijk komt het niet zover en kunnen we de laatste thuiswedstrijd van het seizoen feestelijk afsluiten, met de wetenschap dat er beslag is gelegd op de derde plaats. Het zal hoe dan ook een spannende zondag gaan worden.

Wij zien u graag rondom het duel in ons Hatrans Home, voor de laatste ronde van dit seizoen. Hiervandaan wensen we u alvast een fijne vakantie. Graag tot begin augustus, wanneer de Eredivisie weer begint, of hopelijk we de kwalificatie Champions League gaan spelen.

Iedereen een fijn (voetbal) week gewenst.
Het Bestuur.


Oproep van Vak-P, kom zondag in het rood naar De Veste

Champions League is binnen handbereik. Ons Twente heeft het helaas niet gered om met een overwinning terug te komen uit Alkmaar. Er zullen daarom nog twee belangrijke wedstrijden volgen die Twente zal moeten winnen. Aanstaande zondag speelt FC Twente tegen FC Volendam. Twente heeft onze steun hard nodig. Vorig jaar hebben we gezamenlijk in het rood gestreden voor Europees voetbal. Dit zullen we voortzetten. Daarom roepen wij iedereen op om aanstaande zondag massaal in het ROOD naar de Veste te komen! Rood zal onze Veste zijn! Trek dus allemaal een rood T-shirt aan.

Wij zullen aanstaande zondag vanaf 12:00 uur rondom het stadion exclusieve rode T-shirts verkopen à €10,- contant.

Let op, er is een beperkte oplage van de T-shirts.

ALLEMAAL IN HET ROOD NAAR DE VESTE!!!


Lynn & The Rattleshakes te gast na FC Twente – FC Volendam

●●●Een Blues/ Rockabilly band uit Twente●●●

Een spetterende Rock’n Roll/ Blues & Swing show.
Een unieke combi van een stoere vrouwelijke contrabassiste als frontvrouw en goede kuiven en bakkebaarden op het podium. Een hele rits aan nieuwe Rock’n Roll muziek met een vleugje Swing & Blues. Maar ook spelen zij veel bekende muziek op een eigen manier van o.a Nina Simone, Jerry Lee Lewis, Chuck Berry & Elvis Presley. De energie van frontvrouw Lynn is vol overgave en The Shakes zijn ready to make some History.

De aanwezigheid van Lynn & The Rattleshakes is mogelijk gemaakt door Hatrans Logistics Oldenzaal.Uitwedstrijden, met de Vriendenkring Express

De Vriendenkring Express rijdt naar (bijna) elke uitwedstrijd van FC Twente! Als supportersvereniging steunen wij FC Twente ook tijdens uitwedstrijden en bieden onze leden busvervoer aan incl. toegangskaart & hapjes in de bus en de welbekende gehaktbal. Diverse consumpties zijn in de bus verkrijgbaar! (Cola, Fanta, Spa blauw, Grolsch en diverse mix drankjes).

Momenteel zijn er geen kaarten voor uitwedstrijden in de verkoop. Via onze website en de social media blijft u op de hoogte van de aankomende voorverkoop momenten.

Meer Nieuws

Meer Nieuws