Vrienden van de Vriendenkring,

De grote vraag na afloop van Heerenveen – FC Twente was, hebben we nu 1 punt gewonnen of er twee laten liggen? In elk geval zijn we uitgelopen op AZ, maar toch blijft de gedachte dat het zoveel mooier had kunnen zijn.

Helaas veranderen we er niets meer aan en is het enige wat nu telt de eerstvolgende wedstrijd. Wanneer wij in actie komen tegen Fortuna Sittard is de uitslag van PSV-AZ al bekend. Maar eigenlijk hoeven we niet eens naar het duel in Eindhoven te kijken. Gewoon zelf blijven winnen is waar het om gaat. Of dat gaat lukken zien we zaterdag.

Zoals altijd is ons Hatrans Home twee uur voor aftrap geopend en gaan we na einde wedstrijd nog twee uur door. Het wordt dus een latertje, want de aftrap is pas om 21.00 uur.

Tot zaterdag!
Het Bestuur.

PS: Nieuwe leden die zich op of na 1 april 2024 aanmelden zijn automatisch lid voor het seizoen 2024 -2025. U betaalt dan voor het nieuwe seizoen geen contributie.

KNVB Beker: Kaartverkoop kwartfinale FC Twente - Fortuna Sittard gestart

SAMEN FC TWENTE KIJKEN BIJ DE VRIENDENKRING

Omdat de vraag naar wedstrijdkaarten veel groter is dan het aanbod, gaan we als proef en service naar onze leden ons Hatrans Home bij uitwedstrijden open stellen om samen naar FC Twente te kijken.


Uitwedstrijden, met de Vriendenkring Express

De Vriendenkring Express rijdt naar (bijna) elke uitwedstrijd van FC Twente! Als supportersvereniging steunen wij FC Twente ook tijdens uitwedstrijden en bieden onze leden busvervoer aan incl. toegangskaart & hapjes in de bus en de welbekende gehaktbal. Diverse consumpties zijn in de bus verkrijgbaar! (Cola, Fanta, Spa blauw, Grolsch en diverse mix drankjes).

Via onze website en de social media blijft u op de hoogte van de aankomende voorverkoop momenten.

Meer Nieuws

Meer Nieuws