Vrienden van de Vriendenkring,

Het is alweer even geleden dat we een thuiswedstrijd hadden. Zaterdag 13 januari om precies te zijn. Die avond versloegen we AZ, dankzij twee doelpunten van Manfred Ugalde.

Nadien is er veel gebeurd. Een nederlaag in Nijmegen, uitschakeling in de beker door PSV en een gelijkspel in De Kuip. Maar ook het onverwachte vertrek van de man die ons langs AZ schoot. Voor zijn opvolging lijkt het op het moment van schrijven tòch te gaan gebeuren dat Myron Boadu naar FC Twente komt en wordt er óók nog met Ajax gesproken over een terugkeer van Salah-Eddine. Wanneer u dit leest is waarschijnlijk meer bekend.

Het is de voetbalwereld anno 2024, vrijwel niets is zeker en zelfs wat zeker lijkt kan morgen zo weer anders zijn. Wat wel zeker is, is dat FC Twente zaterdagmiddag in actie gaan komen tegen RKC Waalwijk. Het tijdstip van 16.30 uur is bijzonder. Om het maar positief te zien, het geeft flink wat tijd voor de derde helft.

Wij zien u graag rondom het duel met de Brabanders in ons Hatrans Home. Om 14.30 uur openen we de deuren terwijl we, zoals altijd, na afloop van de wedstrijd nog twee uur doorgaan.

Iedereen een fijn (voetbal) weekend gewenst.  
Het bestuur 

DJ Sem te gast na FC Twente – RKC Waalwijk

Na afloop van het duel met RKC Waalwijk is DJ Sem te gast in ons Hatrans Home. ​
De uit Goor afkomstige Twente supporter is al zes jaar als DJ actief en inmiddels een bekend gezicht geworden in de regio. Met afgelopen jaar 120 boekingen zullen de meesten bezoekers van het Hatrans Home Sem vast eerder zijn tegengekomen.

Een jonge DJ, met veel talent, zó valt Sem het beste te omschrijven. De aanwezigheid van DJ Sem is mogelijk gemaakt door Hatrans Logistics Oldenzaal.

Uitwedstrijden, met de Vriendenkring Express

De Vriendenkring Express rijdt naar (bijna) elke uitwedstrijd van FC Twente! Als supportersvereniging steunen wij FC Twente ook tijdens uitwedstrijden en bieden onze leden busvervoer aan incl.  toegangskaart & hapjes in de bus en de welbekende gehaktbal. Diverse consumpties zijn in de bus verkrijgbaar! (Cola, Fanta, Spa blauw, Grolsch en diverse mix drankjes).  

Momenteel zijn er geen kaarten voor uitwedstrijden in de verkoop. Via onze website en de social media blijft u op de hoogte van de aankomende voorverkoop momenten.

Meer Nieuws

Meer Nieuws