Beste leden,

Het afgelopen weekend was bijzonder succesvol voor FC Twente. De eigen overwinning en het puntverlies van zowel AZ als Feyenoord zorgde ervoor dat de uitgangspositie flink verbeterd is.
Maar het seizoen is nog lang en om de strijd om plek drie en misschien wel de tweede plaats voort te kunnen zetten, is er ook dit weekend een overwinning nodig.

Met Sparta treffen we een tegenstander die het ons afgelopen seizoen lang lastig maakte, maar dat dit seizoen een mindere periode kent. Voorafgaand aan de wedstrijd zal er stil worden gestaan bij het overlijden vaan Kees Rijvers. De trainer die aan de basis stond van de successen van FC Twente in de jaren ’70. Na afloop van de wedstrijd ontvangen we Dennis van Dijkhuizen in ons Hatrans Home. Wij zien u graag voor en/of achteraf in ons home.

Iedereen een fijn (voetbal) weekend gewenst.  
Het Bestuur.


Jassen en kapstokken in Hatrans Home

Terwijl het buiten nog best koud is, is het in ons Hatrans Home lekker warm. Het gevolg is dat mensen de jas uittrekken en er her en der stapels jassen komen te liggen. Net als thuis zien we ook in ons Home de jassen graag aan de kapstok. De belangrijkste reden hiervoor is dat een stapel jassen een gevaar vormt voor de brandveiligheid.

Om deze reden zijn er kapstokrekken geplaatst. U vind deze zowel bij de ingang (links) als bij de mindervaliden ingang (links in de achterzaal). Ons verzoek is dat u, wanneer u uw jas uitdoet u deze aan een van de beide kapstokken hangt.

Na afloop Dennis van Dijkhuizen in ons Hatrans Home

Na afloop van het duel met Sparta verwelkomen wij Dennis van Dijkhuizen, FC Twente jaarkaarthouder en Vriendenkring-lid in ons Hatrans Home. Dennis geboren en getogen in Enschede als 2e zoon van het gezin. Al snel werd het duidelijk dat Dennis een grote passie had voor muziek, zo kreeg hij uit elke oude kapotte pick-up wel weer geluid.

Nadat Dennis, zoals elke jonge knaap, de baard in de keel had gekregen, begon het zingen andere vormen aan te nemen. In maart 2005 zong Dennis een paar liedjes op een feestje van een jongen die bij hem in het voetbalelftal zat. Vanaf dat moment begonnen mensen zich af te vragen: “Wie is Dennis?” In Augustus 2005 werd Dennis gevraagd om te zingen bij een voetbaltoernooi, en dat werd een enorm succes. Sindsdien heeft Dennis het steeds drukker gekregen, en zet hij de tent op zijn kop. Dennis heeft o.a. mee gedaan aan “Idols” en het programma “Een ster in 40 d agen”. Nu loopt het als eens peer met zijn zangcarrière en is Dennis sinds maart 2007 bezig met een eigen repertoire. Dennis zingt Nederlands-, Duits- en Engelstalig.
De aanwezigheid van Dennis van Dijkhuizen is mogelijk gemaakt door   Hatrans Logistics Oldenzaal.

Uitwedstrijden, met de Vriendenkring Express

De Vriendenkring Express rijdt naar (bijna) elke uitwedstrijd van FC Twente! Als supportersvereniging steunen wij FC Twente ook tijdens uitwedstrijden en bieden onze leden busvervoer aan incl.  toegangskaart & hapjes in de bus en de welbekende gehaktbal. Diverse consumpties zijn in de bus verkrijgbaar! (Cola, Fanta, Spa blauw, Grolsch en diverse mix drankjes).  

Momenteel zijn er geen kaarten voor uitwedstrijden in de verkoop. Via onze website en de social media blijft u op de hoogte van de aankomende voorverkoop momenten.

Meer Nieuws

Meer Nieuws