Na afloop van het duel met PSV verwelkomen wij Dennis van Dijkhuizen, FC Twente jaarkaarthouder en Vriendenkring-lid in ons Hatrans Home. Dennis geboren en getogen in Enschede als 2e zoon van het gezin. Al snel werd het duidelijk dat Dennis een grote passie had voor muziek, zo kreeg hij uit elke oude kapotte pick-up wel weer geluid. Nadat Dennis, zoals elke jonge knaap, de baard in de keel had gekregen, begon het zingen andere vormen aan te nemen.

In maart 2005 zong Dennis een paar liedjes op een feestje van een jongen die bij hem in het voetbalelftal zat. Vanaf dat moment begonnen mensen zich af te vragen: “Wie is Dennis?” In Augustus 2005 werd Dennis gevraagd om te zingen bij een voetbaltoernooi, en dat werd een enorm succes. Sindsdien heeft Dennis het steeds drukker gekregen, en zet hij de tent op zijn kop.

Dennis van Dijkhuizen

Dennis heeft o.a. mee gedaan aan “Idols” en het programma “Een ster in 40 dagen”. Nu loopt het als een speer met zijn zangcarrière en is Dennis sinds maart 2007 bezig met een eigen repertoire. Dennis zingt Nederlands-, Duits- en Engelstalig. De aanwezigheid van Dennis van Dijkhuizen is mogelijk gemaakt door Hatrans Logistics Oldenzaal.

Meer Activiteiten

Meer Activiteiten